Genpa.com.tr yenilendi! Genpa, Genpa Ailem ve Genpa Bayi üye girişleri artık hepsi bir arada...
Genpa.com.tr yenilendi! Genpa, Genpa Ailem ve Genpa Bayi üye girişleri artık hepsi bir arada...

Haberler


İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi şimdi Genpa’da


20.11.2017




E-ticarette Türkiye’de bir ilk olan ve İş Bankası müşterilerinin alışveriş yaparken kredi kullanmasına imkân sağlayan Anında Alışveriş Kredisi şimdi Genpa’da!

İş Bankası, müşterilerinin satın almak istedikleri ürünlere 48 aya varan geri ödeme seçenekleriyle sahip olabilmesini sağlayan Anında Alışveriş Kredisi’ni şimdi de www.genpa.com.tr üzerinden yapacakları 1.000 TL ile 10.000 TL arasındaki internet alışverişlerinde sunuyor.

İş Bankası’nın, arka planında Uygulama Programlama Arayüzü (Application Programming Interface-API) teknolojisi ile sunduğu Anında Alışveriş Kredisi ile müşteriler Genpa platformundan farklı bir siteye yönlendirilmeksizin, aynı platform içerisinde hem alışverişlerini tamamlıyor hem de Anında Alışveriş Kredisi ile kolayca ödeme yapma imkânı buluyor. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmet ile müşteriler alışveriş yaparken kredi faizine ek bir ücret ödemeden 7 gün 24 saat anında kredi kullanabiliyor.

Alışverişlerini internet üzerinden yapmayı tercih eden İş Bankası müşterilerine kolaylık, konfor ve 48 aya varan vade imkânı sağlayacak Anında Alışveriş Kredisi’ne ilişkin detaylı bilgiye, isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesinden, İş Bankası şubelerinden ve genpa.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

GENPA CANLI DESTEK

Üye girişi yapmalısınız!


E-posta Adresiniz (*)



Şifreniz (*)



Şifremi Unuttum


Yeni Üyelik Oluştur

GENPA CANLI DESTEK

Üye girişi yapmalısınız!

SEPETE EKLE

Seçtiğiniz ürün sepetinize başarıyla eklenmiştir!

KARŞILAŞTIRMA LİSTESİ

Seçtiğiniz ürün karşılaştırma listesine başarıyla eklenmiştir!