Genpa.com.tr yenilendi! Genpa, Genpa Ailem ve Genpa Bayi üye girişleri artık hepsi bir arada...
Genpa.com.tr yenilendi! Genpa, Genpa Ailem ve Genpa Bayi üye girişleri artık hepsi bir arada...

Haberler


AKBANK DİREKT ÖDE İLE DİREKT KREDİ VEYA HAVALE FIRSATI


23.01.2019





Akbank Direkt Öde ile Direkt Kredi veya hesaptan havale seçeneği ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
İnternet alışverişlerinizde kolayca kredi kullanabilir,750 TL – 15.000 TL arasındaki alışverişlerinizi kredi kartı limitinizi doldurmadan Direkt Kredi ile size sunulan vade seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için internet alışverişlerinizde ödeme yaparken Akbank Direkt Öde’yi seçmeniz yeterlidir.

Bu ödeme seçeneğini seçtiğinizde, Akbank sayfasına yönlendirileceksiniz. Yönlendirildiğiniz Akbank sayfasında Müşteri Numaranız veya TCKN’nizi girerek, Akbank Direkt şifresi ile dilediğiniz ödeme şekli ile işleminizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Kredi kullandırma işlemi yalnızca banka tarafından sağlanmakta olup banka ödemenizi onayladıktan sonra tekrar www.genpa.com.tr sayfasına otomatik olarak yönlendirilecek ve ödeme işleminiz tamamlanacaktır.

Akbank Direkt Öde ile alışveriş yapabilmek için Akbank müşterisi olunması gerekmektedir. Akbank Direkt şifrenizi unutmanız durumunda “Şifre Al” butonu ile şifrenizi hemen alabilirsiniz.

Akbank Direkt Öde ile yaptığınız alışverişlerde, ürün iadesi yapmak istediğiniz durumda, iadeniz kabul edildiği takdirde ürün bedeli mevduat hesabınıza iade edilecektir. Ayrıca, Direkt Kredi ile yaptığınız ödemelerin iade taleplerinde, iadeniz kabul edildiği takdirde, kredi kullanımını takip eden 30. güne kadar 4442525 Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak ya da Akbank Direkt İnternet’te yer alan “İletişim” menüsündeki “Bize Ulaşın” adımından kayıt oluşturarak kredinizi ücretsiz kapatabilirsiniz.

GENPA CANLI DESTEK

Üye girişi yapmalısınız!


E-posta Adresiniz (*)



Şifreniz (*)



Şifremi Unuttum


Yeni Üyelik Oluştur

GENPA CANLI DESTEK

Üye girişi yapmalısınız!

SEPETE EKLE

Seçtiğiniz ürün sepetinize başarıyla eklenmiştir!

KARŞILAŞTIRMA LİSTESİ

Seçtiğiniz ürün karşılaştırma listesine başarıyla eklenmiştir!